Sportar och tränar

Ett träningspass på klubben – dag 1


skrivet den 07 dec av Admin, klockan:15:23
I eftermiddags passade jag på att göra ett träningspass på gymmet –och det gick väldigt bra. Jag började med att promenera till gymmet, det är alltid en bra uppvärmning. Det tar mig cirka tjugo minuter. Det är inte gymmet på hörnan utan ett annat, som ligger lite längre bort, men å andra sidan har bättre priser. När jag sedan kom till gymmet började jag med att byta om innan det var dags för själva uppvärmningen på ”crossen”. Den är min favoritmaskin och där brukar jag köra i tjugo minuter så att jag är rejält varm och nästan svettig innan jag lyfter i vissa maskiner. I dag körde jag överkropp, och testade även en ny övning när jag tränade triceps. Jag tycker det är skoj att variera lite ibland. Det är lite olika hur många repetitioner jag kör, men oftast runt åtta till tio stycken. Och antal set är från tre till fyra, men det beror också på vilken typ av träning jag väljer. Ibland vill jag köra mer smidighet och snabbhet, då kör jag fler repetitioner och lite mindre vikt, annars kör jag lite färre repetitioner med lite mer vikter.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt