Sportar och tränar

Ett träningspass på klubben – dag 2


skrivet den 08 dec av Admin, klockan:15:24
I dag var det dags igen för gymmet, och denna gång körde jag inte överkroppen utan varierade med att köra ben i stället. Jag tycker det är viktigt att man varierar sig lite, och på så sätt låter sig träna hela kroppen –och inte bara vissa kroppsdelar. Jag menar, man ser direkt om någon har tränat lite för mycket av något, men undvikit att träna exempelvis vader helt och hållet, bara för att det är en tråkig övning eller vad det nu kan vara. I alla fall, när jag kör ben så börjar jag alltid med noggrann uppvärmning på ”crossen”, och sedan kör jag fyra fem övningar med ben, bland annat benlyft, men givetvis även ett par övningar för vaderna, så jag inte gör som många andra som skippar just detta moment. Efter benpasset så valde jag att värma ner ordentligt. Jag har inte tränat ben på länge och vet att jag får extra mycket träningsvärk om man kör på lite för mycket när man är lite ovan. Min träningsdag avslutades sedan med att stretcha i en femton tjugo minuter, detta är jätteviktigt och får absolut inte skippas om man frågar mig. Sedan avrundande jag med promenad hem till lägenheten.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt